Home
Find
.

Over ons

Over ons

In 1972 begonnen we met het produceren van de eerste Confiserie 2000 snoepjes. Vandaag is de onderneming uitgegroeid tot een modern middelgroot familiebedrijf waar snoepjes worden geproduceerd voor binnen- en buitenland.

Maar hoe begon het ook al weer?
De eerste stappen die gezet werden was het maken van likeurflesjes, chocoladefiguren en gommetjes.
De vraag naar zure en zoete gommetjes met diverse vormen en smaken nam echter zo snel toe dat het maken van deze snoepjes meer en meer de bovenhand kreeg. We besloten dan ons enkel toe te spitsen op dit marktsegment. Zo werd Confiserie 2000 vooral een snoepjesproducent. Maar de troef van ons bedrijf zijn de artisanale pâte fruits.
Het is dé specialiteit die tot op de dag van vandaag nog steeds ambachtelijk wordt gemaakt op basis van vruchtenpulp. Dit product kent elk jaar een stijgend succes en kunt u enkel vinden in delicatessezaken of de betere bakkerijwinkels.
Om aan de stijgende vraag te voldoen werden er grotere werkruimten gebouwd voor grondstoffen, afgewerkte producten en burelen. Bij deze uitbreiding werden er ook nieuwe machines aangekocht zodat we nu optimaal op grote schaal kunnen produceren.
Deze investeringen waren absoluut noodzakelijk want kwaliteit primeert in ons bedrijf! Naast de kwaliteit van het product werd er ook gezorgd voor de kwaliteit van productie omtrent hygiëne, ... Dit zijn de zogenaamde HACCP-normen.

Het assortiment kunnen we onderverdelen in 2 groepen:
Groep 1: Gommetjes
Dit gaat van zure, gesuikerde, harde, zachte, ... tot geglansde snoepjes in alle vormen en smaken. Deze producten dragen de naam Candy Monster.
Groep 2: Fruits de Luxe Excellent
Dit is een ware delicatesse voor de echte fijnproever. Het zijn fruitige snoepjes in de vorm van een aardbei, peer, appel, ... met een steeltje. Vanwege de hoge kwaliteit mag men zeggen dat dit het paradepaardje is van het bedrijf!

Nieuwsgierig geworden? Op de volgende pagina’s kunt u onze lekkernijen eens onder de loep nemen...