Home
Find
.

Kom neuzen in vlaanderen lekker land

Kom neuzen in vlaanderen lekker land

Vlaanderen Lekker Land en Roger van Damme trakteren op Neuzekes! Om de zomer op een onvergetelijk lekkere manier te starten deelt Vlaanderen Lekker Land in de vijf Vlaamse provincies 10.000 doosjes met heerlijke cuberdons (een snoepje ook gekend als neusjes) uit. Een vrijblijvende uitnodiging om eens te komen Neuzen in Vlaanderen Lekker Land. Hiermee is de toon gezet om toeristen te laten snoepen van 56 nieuwe streekarrangementen. Want de meest duurzame manier van genieten is lekker logeren en degusteren in eigen land. Vlaanderen Lekker Land wil deze goesting opwekken door gratis cuberdons uit te delen.

Het startschot wordt gegeven op woensdag 7 juli in Antwerpen. Roger van Damme van het nieuwe kookkanaal NJAM! en topchef van het jaar 2010, verwelkomt je graag in de Stadsfeestzaal op de Meir met een kookdemonstratie met cuberdons. Met dit zoet erkend streekproduct zal hij een zinnenprikkelend dessert klaarmaken. Een droom voor culinaire fanaten.

Verder kan je op woensdag 7 juli in Gent proeven van nog meer neuzen en op de Zeedijk van Oostende kan je genieten van erkende Oostendse streekproducten zoals West-Vlaamse bloeling en boerenkop in combinatie met Torhoutse mosterd.

Op donderdag 8 juli zijn Limburg en Vlaams-Brabant aan de beurt.  In Hasselt kan je proeven van Maaslandse knapkoek. En in Leuven kan je proeven van Hagelandse Uiterzure en appel-perenwijn uit het Pajottenland.

Met deze actie wordt verwezen naar de 56 authentieke verblijfsarrangementen uit de campagne Kom Neuzen in Vlaanderen Lekker Land. Deze verblijfsarrangementen werden nauwkeurig samengesteld met de bedoeling de gast te laten genieten van al het lekkers uit de verschillende streken en regio’s die Vlaanderen rijk is. Geen enkel arrangement is dan ook gelijk en ook de seizoenen komen uitvoerig aan bod.

De 56 arrangementen zijn terug te vinden in het gratis magazine van Vlaanderen Lekker Land en de website www.vlaanderenlekkerland.be. Wie snel is kan zijn exemplaar nog bestellen via de website.

Heel de maand juli maak je bovendien kans om 5 arrangementen te winnen en 15 manden met lekkeren streekproducten. Om deel te nemen aan de wedstrijd surf je naar www.vlaanderenlekkerland.be .